Menu

Olet täällä

Sisustus Sagan

Olemme kehittäneet Sisustus Saganin ilmettä ja markkinointia kokonaisvaltaisesti niin verkossa, printissä kuin myymälässäkin. Liikkeelle lähdettiin kokonaan uusitulla verkkokaupalla. Verkkokaupan pohjalta tuotiin uutta ilmettä myös yrityksen markkinointiin. Samalla logoon tehtiin muutoksia. Nykyaikaisemman ilmeen pohjalta luodaan parhaillaan lisää materiaaleja.

Aiempi verkkokauppa ei enää vastannut nykytekniikan ja -laitteiden vaatimuksia. Suunnittelemamme ja toteuttamamme verkkokaupan responsiivisuus mahdollistaa ostokset minkä kokoisella laitteella tahansa puhelimista tietokoneisiin.

Kauppa on rakennettu Drupal Commercea hyödyntäen, mikä mahdollistaa kokonaan itse suunnittelemamme ulkoasun asiakkaan tarpeet huomioiden, helpon ylläpidon, monipuoliset tarjous- ja alennuskampanjat sekä tilausten seurannan suoraan kaupassa. Tuotteita voi tässä kaupassa lajitella muun muassa värin, materiaalin ja valmistajan mukaan, ja kampanjat näitä tietoja hyödyntäen ovat toteutettavissa helposti.

Vieraile sivustolla.

Rollup sai uuden ulkoasun messuille lähdettäessä.

Pian verkkokaupan julkaisemisen jälkeen Sisustus Saganin myymälä muutti isompiin tiloihin. Suunnittelimme teippaukset myymälän sisäänkäynnille sekä julisteita ja tarjousmainontaa myymälän avajaisiin.

Kuvasimme asiakkaalle myös erilaisia tuote- ja myymäläkuvia verkkokaupan ja myymälän markkinointia sekä lehtijuttua varten, alla muutama otos.

Myymälä sijaitsee Ulvilassa, verkkokauppa on aina auki.

Menu