Menu

Olet täällä

Gitte's Soap Shop

Gitte's Soap Shopin verkkokauppa yhdistää sekä kuluttaja- ja että tukkukaupan. Kauppaan luodaan rekisteröitymisen yhteydessä tunnukset, joille voidaan antaa joko kuluttajan tai jälleenmyyjän oikeudet.

Kauppa on täysin räätälöity asiakasta varten, taustalla pyörii Drupal Commerce ja maksutapatarjoajaksi on integroitu Maksukaista.

Liikkeelle lähdettiin yritysilmeen luomisella. Logosta haluttiin herkkä, pastellisävyinen ja saippuakuplamainen aiheeseen sopivasti.

Logo, valitut fontit ja värit otettiin käyttöön verkkokaupan ulkoasun suunnittelussa.

Valokuvasimme värikkäät ja hurmaavantuoksuiset tuotteet verkkokaupan taustakuvia ja yrityksen markkinointia varten. Näitä voisi melkein maistaa!

Asiakas voi asioida kaupassa vaikkapa puhelimen selaimella responsiivisen suunnittelun ansiosta. Ei zoomailua ja kikkailua, vaan sama sisältö mukavasti käytettävässä muodossa selainikkunan koosta huolimatta.

Ostosten teko on looginen ja selkeä prosessi ostoskorin täyttämisestä maksutapahtumaan asti.

Tuotteiden lisääminen kauppaan onnistuu joko julkaisujärjestelmän lomakkeella yksittäin tai isompi määrä kerralla Excel-taulukkona.

Järjestelmään on mahdollista syöttää varastosaldot, jolloin se laskee automaattisesti, kuinka monta mitäkin tuotetta on jäljellä – ja estää varastosta loppuneiden tuotteiden myynnin.

Vieraile sivustolla.

Menu