Menu

Olet täällä

Kirjoituksia Julkaisija-lehteen

Luvassa yrittäjän arkea, ajankohtaista asiaa alalta sekä ajatuksia milloin mistäkin!

Tartuin mielenkiintoiseen tehtävään ja aloitin Graafisen viestinnän erikoislehti Julkaisijan kolumnistina. Ensimmäinen kirjoitus on nyt julkaistu lehden numerossa 2/16, ja lehdessä esitellään samalla myös Kukumoa yrityksenä sekä minun työtäni.

Tarkoituksena on esittää mielipiteitä ja ajatuksia viestintä- ja markkinointialalta nuoren toimiston yrittäjän näkökulmasta. Aiheet syntyvät arjen työteon keskellä, erilaisten kokemusten kautta. Ja luovuuttakin saa käyttää, tarinoille ei ole ennalta määrättyä muotoa, vaan asiaa syntyy lennosta sen mukaan, mikä milloinkin on ajankohtaista.

Yli 20 vuotta ilmestynyt Julkaisija-lehti on Suomen johtava ja arvostettu alan lehti, joka on suunnattu painotuotteiden, mainonnan tai verkkoviestinnän parissa työskenteleville. Julkaisija kertoo graafisen alan ja painotekniikan uusimmista ilmiöistä, verkko- ja mobiilijulkaisemisesta, graafisesta suunnittelusta, typografiasta ja niin edelleen. Lehti sisältää lisäksi uutisia alan tapahtumista ja tuoteuutuuksista sekä ohjelma- ja kirja-arvosteluja.

Lähdin innoissani mukaan! Arvostan mahdollisuutta toimia laadukkaan ammattilehden avustajatiimissä.

Julkaisija-lehden irtonumeron voi ostaa täältä.

PS. Muista, että me Kukumossa tarjoamme tekstisisältöä myös asiakkaillemme.

29.3.2016
Hanna
Menu