Menu

Olet täällä

Verkkokaupat

Verkkokaupankäynti on nykyään monen yrittäjän pääasiallinen toimi. Se on myös tehokas keino laajentaa yrityksen toimintaa tai aloittaa vaikkapa pienimuotoinen sivutoimi. Tarjoamme tulevalle tai uudistettavalle verkkokaupallesi hyvän ja luotettavan alustan, jonka avulla myyminen verkossa on helppoa.

Käytämme verkkokaupan alustana Drupalia ja sen laajennuskokoelmaa Drupal Commercea. Kyseessä ei ole siis valmis verkkokauppajärjestelmä, vaan kokoelma Drupal-laajennuksia. Käytännössä kyse on siitä, että verkkokauppa ja sen hallintajärjestelmä voidaan toteuttaa juuri sinun tarpeidesi ja vaatimustesi mukaisesti, eikä kauppasi ole riippuvainen mistään toisesta yrityksestä, joka myy sinulle valmiin pohjan käyttöön kuukausihinnalla.

Jos sinulta puuttuu vielä domain eli verkkotunnus ja webhotelli eli palvelintila kaupallesi, hankimme nämä puolestasi luotettavilta yhteistyökumppaneilta. Osaamme suositella sinulle sopivaa palveluntarjoajaa ja säästyt itse näiden vertailulta.

Toteuttamamme verkkokaupan ulkoasulla ja ominaisuuksilla ei siis juurikaan ole rajoituksia, kuten monilla valmisratkaisuilla on. Se voidaan myös integroida täysin jo olemassa olevan tai samaan aikaan rakennettavan Drupal-sivuston kanssa. Ei siis erillistä verkkosivustoa ja verkkokauppaa, vaan molemmat samassa paketissa, jolloin molempien päivittäminenkin tapahtuu samassa paikassa!

Ominaisuudet

Drupal Commercea käyttämällä voidaan toteuttaa esimerkiksi seuraavat ominaisuudet:

  • Tuoteryhmät
  • Tuotevariaatiot
  • Erilaiset kuponki- ja muut alennukset
  • Erilaiset hakukriteerit
  • Suosituimmat maksutavat
  • Postitusvaihtoehdot ja niiden lisätoiminnot
  • Käyttäjätilit
  • Varastomäärät
  • Tuotteiden arvostelu

Kotimaisten maksutapojen tuesta voit lukea lisää esimerkiksi Paytrailin, Checkoutin ja Suomen Maksuturvan sivuilta. Kaikki edellä mainitut palvelut maksutapoineen monien muiden ohella ovat liitettävissä Drupal Commercella toteutettuun verkkokauppaan. Myös ulkomaisia maksutapoja on mahdollista ottaa käyttöön, esimerkiksi PayPal.

Verkkokaupan päivittäminen käy kätevästi hallintapaneelin kautta, jonka saloihin sinut myös opastetaan. Ei siis missään nimessä kannata pelätä, ettet osaisi ylläpitää verkkokauppaa!

Katso, miten toteutimme Sisustus Saganin ja Pataljoona Ry:n verkkokaupat.

Menu